Presentasjon av hva vi driver med

Måløy Container Transport AS ( MCT ) er den ledende transportbedriften i vårt område med transport-utstyr for containere. Vi er løsningsorienterte, og utfører kundetilpassede transporter av alt som kan transporteres i containere / tankcontainere.

Vi har også varebiler for transport/budtjenester, åpne trailere, transport på plan, eller vi kan utføre spesialtransporter. Våre dyktige sjåfører, med vårt moderne materiell sikrer våre kunders behov for en sikker og prisgunstig transport.

Bilde av pres2[1]Vårt mål vil alltid være å kunne tilby den beste løsningen for våre kunder. Krav til kvalitet og presisjon skal være i fokus på alle oppdrag, små eller store. Bedriften har etablert system for kvalitet og miljøsikring. Systemet støtter også myndighetenes krav til helse miljø og sikkerhet.
For dette er vi sertifiserte i henhold til Norges Lastebileier-Forbund sin bransjestandard: KVALITET OG MILJØ PÅ VEI.

Måløy Container Transport AS ble etablert i 1992.
Selskapet har 5 ansatte, og er i dag spesialisert på transport av containere til og fra Måløy Havn.

Bilde av pres3[1]Måløy Container Transport AS, ( MCT ) har sitt utspring fra Asgeir Gil Transport, som ble startet i 1986, og drev med thermotransport for fiskeindustrien i Måløy til hele Europa.

Til våre oppdrag bruker vi sidelastere av type HAMMAR som har en løftekapasitet på 35 tonn. Siden oppstarten i 1992, har det vært en kraftig vekst i antall containere over Måløy Havn. Vi har på en enkelt uke fraktet over 130 containere, som utgjør over 3200 tonn på våre biler. MCT A/S er den eneste transportøren som tilbyr denne tjenesten mellom Ålesund og Florø.

Bilde av pres4[1]I tillegg til containertransport, utfører vi også andre typer transportoppdrag.

Vi transporterer containere for flere av verdens største linjerederier, som:

HOFSET  - MAERSK -  TYRHOLM & FARSTAD -    KUEHNE + NAGEL
DOMSTEIN - PELAGIA -
OLDEN -  SIBELCO er noen av bedriftene i regionen som bruker MCT som sin transportør av containere for oversjøiske transporter.

Vårt hovedområde er regionen Sogn og Fjordane / Sunnmøre, men vi har også transporter til andre deler av landet.

Vi kan tilby transport med varebiler, eller semitrailer. Alt etter kundens ønske. Også utleie av varebil.